Jun 14, 2012

Checkup 23w6d

Esok baru 24w of baby dalam womb mama.
Still tiny, dengan berat 654gm saje
Sangat behave adik baby ni
Tadi tengah intai pun duk lena kot
Letak tangan kat muka.. Comeellll
Normal je Dr Raoofah cakap dia tak rasa dia gerak sangat,sebab organ masih kecil
Tak rasa dia gerak tak bermakna dia tak gerak okay mama ;)
Alhamdulillah berat mama pun tak naik banyak sangat,. baru 64.2kg. Checkup lepas 61.8kg..
Harapnya tak kembang macam masa mengandungkan kakak..
Adik baby sangat behave, bila mama usap baru dia bagi tanda dia ada.. dia akan gerak2.
Babah as usual, sentiasa cool walau mama kalut semesta alam.. Aiyaaa

Mama tetap eksaited tunngu kamu
Dengan takut nak beranak sekali pun ada.

6 comments:

  1. Wlupun kamu kembang ketika pregntkan tisya tp slps tu kamu turun bykkkkkkkkk!Baby thaqif tdo sgt comey tgn dimuka..suweetttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sangat comey mummy irfan mifzal :D
      senyap xgerak pn tadi

      Delete
  2. Enjoy~ mg allah swt mempermudahkan urusan naem melahirkan...jgn takut2... bersalin merupakan jihad seorg wanita... lahirnya anak, kita sbg ibu pun terhapus sgala dosa sama seperti baby yg br lahir...besar ganjaran tuh... chaiyok3~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak fae, rs sebak lak baca komen ni... haih.. excited yet nevesss..
      amiin..moga dipermudahkan segala urusan..
      admire kak faeee

      Delete
  3. naem, anak ke dua dah eh.. tahniah! best nye.. harap2 aniq pun cepat dapat baby.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah aniq..no 2 dahh ;) tq
      insyaallah..semoga aniq cepat dapat baby jugak <3

      Delete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih