Dec 3, 2016

30th week

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Dah beberapa malam duk rasa macam contraction
Rasa macam braxton hicks
Frankly speaking, baju belum cuci
Baju baru --baru beli sepasang😂
Sorry #preciousno5,bukan tak excited tunggu kamu
Maafkan mama dengan abah
Dah sepakat nak kemas beg
Nak kemas katil mama berpantang nanti
Dengan #iamno4 yang masih bf--turut menambah frequency contraction😂😂
Mama tetap nervous
Mama doa sangat agar kali ni mama xperlu induce
Mama harap awak xkena duduk bawah lampu
Mama start minum susu kambing sedap sejak awal pregnant
Mama usaha cari buah delima
Mama tak sabar tunggu awak
Tapi harap awak bersabar la tunggu cukup tempoh
Mama tetap kena habiskan silibus part mama
Supaya mama tak susahkan orang lain

♥dengan penuh kasih sayang♥

Bismillahirrahmanirrahim-Menyambung yang tertangguh #2

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


♥dengan penuh kasih sayang♥

Nov 7, 2016

Bismillahirrahmanirrahim--Menyambung yang tertangguh

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,
















boleh apply kat sini


♥dengan penuh kasih sayang♥

Oct 12, 2016

He or She

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Dah lama suka tengok aksesori anak-anak girl
Maklumla anak sulung tak suka berhias
Dapat cucu menakan baru ni gegirl.. sukalaaaa tengok fb dan ig mak dia
Lepas tu anak menakan yang lain pulak cakap
"Elok la tu maksu, pembuka dan penutup--perempuan"
"La, nak kena tutup dah ka"
"Takmau tutup lagi ka?"

Haha.. maksu pun tak tau.
Konon2 sembang ngan paksu takcukup tujuh lagi
Macam "anak nabi kita ada tujuh orang tiga lelaki empat perempuan"
Hahaha
Sekarang pun macam singa pagi-pagi
Mr Abah kata " sudahlaaaa"
Tapi siapa kita nak menidakkan urusan Allah kan

Mama harap, anak-anak mama dan abah menjadi anak yang soleh dan solehah
Doakan mama dan abah nanti
Lagi best kalau semua boleh hafaz Al Quran
Boleh bagi bekal dekat mama dan abah

Masih teruja walau kali kelima
Mogamoga dapat ikut jejak noe--
pi serah diri bila sakit 2minit sekali.. kehekeh



♥dengan penuh kasih sayang♥

Oct 11, 2016

Menyambung Yang Tertangguh --

Semangat datang sejak Mac yang lalu..
Siap email potential supervisor..
Lepas tu senyap terus
Sekarang datang pulak perasaan nak sambung lagi
by research or by coursework
Kalau bertangguh lagi..
Jubah double line tak dapat sarung lagi
Asyik UPT je double line -- kohf kohf :P

Kalau bertangguh lagi---
bila nak boleh pakai topi penyek
takpa la kalau-kalau nanti jadi surirumah terpelajar.. Hahaha

Berangan tu percuma je.. Tak salah


elsevier-- a place for open journal publication

May 23, 2016

Tak cakap bukan maksud tak sayang

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Lamanyaaaaa xjengah sini
Rasa nak coret untuk kenangan masa tua
Borak2 dengan en other half pasal kenduri

"Ala,abg bukan kisah pun mama pi ke tak"
Pasaipa cakap macam tu pulak
"Ya la, bukan kisah pun mama ada ke tak"
Kalau boleh; pi kerja pun nak bawak

Oh! Masa ni rasa nak terbang
Rasa nak sengihhhh saja
Haha
Tapi tahan

Thanks abang; i know u love me
Tapi besala pompuan; nak dengar

Kah kah kah
Sekian

Entry syok sendiri

♥dengan penuh kasih sayang♥