May 30, 2012

Tak sabar nya nak beranak lagi

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Duk baca belog,lepas tu tengok pic kat facebook., buat rasa teruja nak bersalin
Paling tak sabar nak breastfeed baby.. Dengan harapan kakak mau sambung menyusu semula.

Maka boleh buat "tandem nursing"
Tak sabar nak beli Avent Manual pump walaupn dah ada Medela swing :D

haritu beli baju kakak, babah tanya, baju adik tak beli ke? hehe..boleh lupa padahal perut ni tak pernah tinggal pun =P
Tak sabar nak bersalin walaupun kesan sakit bersalin tu masih ada sampai sekarang
Sampai sekarang tak berani sangat berak cangkung :D
Nak bersama pun seriyau lagi =P.
Tapi tetap takkan serik untuk bersalin normal
Moga Allah mudahkan jugak kali ni..


♥dengan penuh kasih sayang♥

7 comments:

  1. biasa yg no2 lagi senang.. insyaallah..
    scan dah nampak ker?.. gegel ke boboy?

    ReplyDelete
  2. neves tetap ada kak anie..tkt syahid :'(
    nampak dahhh..insyaallah boboiboy <3

    ReplyDelete
  3. yaka?seriau smpai skrg ka?alamak... huk3...masa bersalin czer xpkiaq pun gituh...kohhkofff...kali ni kena pkiaq la :|

    ReplyDelete
  4. kak fae: aah seriyau..hee..agaknya sbb tang jahitan tu kot..kak fae monitor tau.. org ckp letak manjakani so that dia xberparut.naem ada letak tp xkerap sgt

    ReplyDelete
  5. hehe..akk memang dua2 seriau..ahakss..amik masa gak nk pulih..skrg lebih prefer toilet duduk..ekekeke

    ReplyDelete
  6. hehe..akk memang dua2 seriau..ahakss..amik masa gak nk pulih..skrg lebih prefer toilet duduk..ekekeke

    ReplyDelete
  7. kak ina: sama laaa.. prefer toilet duduk...heee

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih