May 23, 2016

Tak cakap bukan maksud tak sayang

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Lamanyaaaaa xjengah sini
Rasa nak coret untuk kenangan masa tua
Borak2 dengan en other half pasal kenduri

"Ala,abg bukan kisah pun mama pi ke tak"
Pasaipa cakap macam tu pulak
"Ya la, bukan kisah pun mama ada ke tak"
Kalau boleh; pi kerja pun nak bawak

Oh! Masa ni rasa nak terbang
Rasa nak sengihhhh saja
Haha
Tapi tahan

Thanks abang; i know u love me
Tapi besala pompuan; nak dengar

Kah kah kah
Sekian

Entry syok sendiri

♥dengan penuh kasih sayang♥

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih