Feb 1, 2016

Pelik la GD Express (GDex) ni

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 Address perlis,dah sampai kangar patah balik alor setar
tak paham makkkk
sebenarnya tak sabar tunggu barang baucar zalora ritu..hahaha

updated:
tracked on 2feb unable to deliver pulak.. meluat rasa

♥dengan penuh kasih sayang♥

3 comments:

  1. Wah macam mana naem insert smiley comey2 dkt comment box?ada script ka?cer share...hehe...eceli kak fae mmg tak berapa suka pakai gdex alor staq ni...perlis xda gdex cuma ada mcm ajen gitu ja tuh yg jadi sat pi kangaq, sat dok alor staq...arituh barang kfae agen kangaq peram seminggu... call gdex alor staq tanya depa bg number agen...call agen baru la kata nk p hntaq...tuh pun seharian tunggu...kalo xcall ntah2 tak hantaq lg (k) eh awat tak keluaq smiley?huhu

    ReplyDelete
  2. aah kak fae ada script..nanti naem share.hehe
    memang gitu gedex geram dh smpai kangar bounce balik.. haritu bila bagi alamat rumah boleh dia suruh tunggu dekat megat dewa katanya tak penah masuk sampai kg naem..stress mak.. baik citylink order shaklee ahad selasa sampai dah kat opis..gedex ni dari last week.. cemuisss nasib anak sedara keja gedex (baru tau) @-)

    ReplyDelete
  3. Kak, nk tnya... Sy pn jadi cmni. Cmna nk buat.....

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih