Mar 8, 2013

maafkan mama,adik

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Untuk catatan mama dan babah

Semalam (7/3/2013) mama bawak adik pergi klinik pakar kanak-kanak LIM di fair park. seronok tengok doktor ni sebab lembut je mukanya and soft spoken juga.

6/3/2013
mama ina call mama,bagitau najis ada darah.
tgh hari tu,tayar kete pancit. lambat mama amek adik haritu.
lepas amek adik dan kakak,terus pergi Ar-Ridzuan nak jumpa Dr.Hadrami,dr pun MC. mama ajak babah pergi Hospital Fatimah nak jumpa pakar disitu, pun dah tutup.

7/3/2013
pukul4 baru mama sempat amek adik pergi jumpa dr.lim di fair park
mama cerita kisah adik berak sehari 2-3 kali. tu adalah tak normal.
mama bitau adik minum frozen EBM, dr pesan tokleh simpan susu bersama stok bahan mentah.
mama cuai uruskan stok susu adik
maafkan mama.
mama risau.
mama hantar stool adik untuk buat stool culture. hopefully adik sentiasa dalam rahmat Allah.

Mama,Babah,Kakak sayang adik.

♥dengan penuh kasih sayang♥

1 comment:

  1. Kesian Thaqif.. takperla..lepasni boleh beringat

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih