Mar 10, 2012

Ceritera Pagi Sabtu

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Si kenit mama belum bangun lagi.. cam tau2 je harini cuti
Kalau tak, mama bangun je untuk solat, mesti kakak jaga sekali.
Harini kakak xlambai babah pergi kerja.. Mama je tengok babah pergi kerja,lambai2 babah..Kish2 babah..
Harini kakak tak payah p rumah Opah. Esok kena ikut mama pergi sekolah dah.
Kakak ronda2 la dengan babah macam selalu ye.. Kali ni kita tak payah gerak awal pagi.
Sebab kelas  mama mula jam 1130 pagi dan habis jam 200 petang.
Insyaallah kali ni kita mengembara ber4.. Adik kakak pula teman mama dalam kelas.
Kalau masa mama semester2 dulu, kakak yang teman mama, sekarang mama di semester 4 adik kakak pulak teman mama.. Hiii
Nampaknya mama kena abeskan cepat2 sekolah mama ni, kalau tak, nanti  kakak dapat lagi sorang adik pulak.. Hiii
Semester ni penuh dengan cabaran untuk mama,.
Mama kena siapkan thesis mama sekurang2 nya sampai chapter3. Mama rasa tak mampu nak grad semester ni,
Kerja mama di pejabat pun banyak kerja sampingan, mama kena join KIK. Lepas tu mama tak pergi lagi induksi.. Haih.. Bila la mama nak confirm..

Apapun, semoga Allah permudahkan perjalanan kita sekeluarga,'
Semoga kakak dan adik menjadi anak yang soleh/solehah dan mendengar kata babah&mama dan menyenangkan semua orang.

Psst..Mama tak sabar nak tunggu slip bulan ni.. Kakak doakan untuk mama supaya babah kasi mama beli Tab okayyyy.Nanti kakak boleh tengok video alif ba ta sa dalam tuu

♥dengan penuh kasih sayang♥

2 comments:

  1. wah..gaji naek nak beli Tab eh..hehe..nisa request galaxy note..hrp2 dapat la hikhik..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih