Nov 21, 2011

update tade tujuan

tak tahu nak update apa sebenarnya.. dua minggu kebelakangan ni,sejak masuk kerja,
sibuk jaga exam.sibuk buat kerja sekolah sendiri sebenarnya.haha
cikgu pun suka buat kerja last minit.ahaks..
 cerita pasal sikenit laah..
sikenit sekarang masih tegar berbaring.pusing tidak.meniarap apatah lagi kan.
sikenit suka masukkan tangan dalam mulut.
sikenit masih bangun 2jam sekali untuk menyusu
sikenit sudah pandai minum dari botol
sikenit masih minum susu mama,
mama harap boleh susukan sekurang-kurangnya selama 6bulan
seterusnya hingga 2tahun.. mama sangat berazam untuk susukan batrisyia dengan susu mama.
semoga Allah murahkan rezeki batrisyia
oh ya..tak sabar bawak sikenit jalan2 di melaka hujung minggu ni,
ada 2kenduri.tak sabar nak pakaikan sikenit dengan baju sepsi dan baju kurung,
sila redha ye babah. <3




♥dengan penuh kasih sayang♥

2 comments:

  1. ayat last.." sila redha ye babah" sangat klakar..haha

    ReplyDelete
  2. haha..sebab babah dia tak suka over2.
    tapi beliau pasrah je setiapkali

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih