Mar 17, 2015

I am number four

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

 Husband cakap " nanti mama buh gambaq kat facebook tulis ' i am number four ' tau..
Hahaha
tak tau la sarcasm ke memang betul suruh
dekat FB x up pun lagi..
up dekat belog sebab tau xde n xramai orang baca.

hehehe

He is now 28 w in my womb.
Yerp it is a he ; Insyaallah.
Had my rhogum just now in O&J Jitra Hospital.
Persekitaran yang sangat tenang untuk bersalin, tapi malangnya orang yang ada faktor risiko tak boleh. *sad*
Sebab baru nak terbuka hati nak try service hospital gomen
I is neves tengok org ramai2. hahaha
Hospital Bahiyah pun okay sebab penah warded dekat 4hari haritu.

Excited, Exhausted while pregnancy macam sebelum2 ni jugak
N of kos neves nak bersalin tu tetap hadoooo
Even ni kali keempat.
Doakan semoga semua di permudahkan.

Al Fatihah untuk kawan baik saya di UiTM yang kehilangan zuriat di dalam kandungan.
Kalau tak beza sebulan saja.
Allah knows best.
And of kos saya sedih sangat.

Barulah gigih kira fetal movement.

To consider Pusat Rawatan Mahsuri lepas ni :D kalau cukup bajet :PPPPP


Kurma feveret;kurma nabi

♥dengan penuh kasih sayang♥

5 comments:

  1. Dah 7bulan! Tahniah naem n faridzul... smg dipermudahkan dan selamat semuanya...ameen... (tak terkejaq kak fae...hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kaseh kak fae.. aamiin. nevesnesss... hihi.. naem tggu kak fae saing no 5 (kalau ada lagi ) hihi

      Delete
  2. tahniah! i am no 4 dah ek hehehe

    ReplyDelete
  3. link blog baru.hehehe
    http://nurainaqaisarah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih