Sep 30, 2013

Memperkenalkan adik baby baru

Hi readers or passer by
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Hihi..belum la lahir lagi..
Insyaallah lagi 2bulan :)

Rasa kakak dan abang tak pernah publish kat sini.
Alhamdulillah, checkup Jumaat lepas dan scan adik baby baru dah in cephalic position.
Means kepala dah ke bawah. Hopefully maintain di situ ye sayang.
Supposely by this week should have rhogum immunization. Tapi minta dengan Dr Raoofah nak refer GH.
So pegi la O&G clinic kat GH, as usual set up an appointment, hopefully next week terus dapat suntikan.
Macam biasa kena ikut prosedur yang sangat banyak tu..
Kenapa tak amek suntikan dekat private?
Sebab nak saving untuk bersalin. Kekeke..
Nanti jika rajin nak cerita pasal rhesus negative carrier.

Lepas dah confirm rhesus negative banyak pulak benda nak kena consider.
Hopefully mama dan next adik baby takde apa.
Adik baby yang ni, Insyaallah tade masalah.
Dan Alhamdulillah Abang pun takde masalah.
Semua kuasa Allah. Mama xminta untuk jadi 1 dalam 1000 (kalau tak silap)


Insyaallah adik baby dijangka lahir pada 22/12/2013.
Tapi naluri mama rasa awalllll je..
Sila behave ye adik..
Biar mama setel keje mama dulu supaya tak menyusahkan orang lain nanti :)

♥dengan penuh kasih sayang♥

2 comments:

  1. Alhamdulillah... semoga selamat semua nya. best ny dapat baby baru lg.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..tq aniq ..amiin..hehe.bestttt

      Delete

Tinggalkan komen supaya diri ini rasa lebih dihargai .. hehehe :) Terima kasih